Va pregatiti de nunta?
limuzina-nunta-Targoviste-LimoEvents

Limuzina nunta

Unul dintre cele mai importante evnimente din viata noastra, eveniment care impune un grad sporit de confort, este nunta.

Daca doriti sa va faceti aparitia la nunta dvs. cu stil si eleganta, LimoEvents vă pune la dispozitie limuzina Lincoln .

Poate transporta până la 6 persoane. Inchiriere limuzinei va face, de asemenea, ca mirii și insotitorii acestora să se simtă cu adevarat speciali parcurgand drumul de la biserică pana la locul unde se desfasoara evenimentul.

Limuzina Lincoln este alegerea de top pentru nunti.
Este o combinație între un vehicul de nuntă tradițional și stilul contemporan.

Vehiculul poate fi ușor accesorizat cu flori și decorat potrivit unui astfel de eveniment.

Limuzina Lincoln are un interior spațios, ceea ce îl face potrivit pentru miresele care poartă rochii cu trena.
Scaunele sunt pozitionate fata in fata; prin urmare, pasagerii se pot bucura de o buna conversație în drum spre destinație.

Te poti bucura de confortul unui voiaj de placere sau poti combina o calatorie de afaceri cu aventura. Usurinta in conducere si luxul din jur sunt mereu la dispozitia ta.

Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri in ziua nuntii de o limuzina de lux, una care sa te insoteasca in fiecare moment din cea mai frumoasa zi? De la primarie, la sedinta foto.

De la sedinta foto, la restaurant. Inchiriaza o limuzina pentru nunta si paseste cu stil in noua ta viata.

Poţi petrece cu stil încă de dimineaţă odată cu gătirea miresei până la intrarea extravagantă a mirilor pe porţile restaurantului.

Buna dispoziţie a mirilor, a naşilor cât şi a altor invitaţi este 100% garantată cu băuturile speciale servite în timpul zilei chiar în luxuriantul mijloc de transport.

Astfel, pe lângă faptul că veţi călători cu stil, puteţi uita şi de grija şofatului.

De obicei rutele parcurse in cadrul unui astfel de eveniment incep cu preluarea mirilor si a nasilor de cununie de acasa si transportarea la Primarie, pentru oficierea casatoriei civile.

Aici, masina asteapta pana la finalizarea ceremoniei, dupa care preia cuplurile care sunt duse la Biserica. Dupa oficierea cununiei religioase, cuplurile sunt transportate elegant la sala de evenimente pentru a da startul petrecerii.

Un astfel de itinerar implica o revervare estimativa de 4-6 ore, timp de inchiriere destinat in exclusivitate evenimentului.

Solicita o oferta de pret